Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

ERDEM NAMİŞTAİN KİMDİR?

Erdem Namiştain 1995 Ankara doğumludur. Eğitim hayatı süresince çok fazla okul değişikliği yapmıştır. Lise’nin bir kısmını Ukrayna Kharkiv’de okumuştur . Beykent Üniversitesi Grafik...

Erdem Namiştain 1995 Ankara doğumludur. Eğitim hayatı süresince çok fazla okul değişikliği yapmıştır. Lise’nin bir kısmını Ukrayna Kharkiv’de okumuştur . Beykent Üniversitesi Grafik Tasarım mevzunudur. Askerliğini 2015 yılında Bingöl’de tamamlamıştır . Aile Şirketleri olan Namiştain Amortisörün Genel Yönetim Müdürlüğü görevini üstlenmektedir. Maceracı kişiliği ile dünyanın dört bir kıtasını keşfetmiş toplamda 40 tan fazla ülke ve 150 den fazla şehri gezmiştir. Sosyal Medya hesaplarında takipçilerine kendi gözünden dünyayı aktarmıştır. İngilizce , Rusça ve Almanca bilmektedir . Uraw Kozmetiğin düzenlemiş olduğu Türkiyenin enleri gecesinde 2018 yılının en genç girişimci ödülünü almıştır.

Ayrıca kendisi kırmızı siyah kuşak olup taekwondo da genç yaşlarında katıldığı müsabakalardan almış olduğu 4 ödülü bulunmaktadır. Süspansiyon sistemlerinde dünya çapında birçok yeniliğe yol açan çalışmaları bulunmaktadır. Uluslar arası usta belgeli Türkiyenin ikinci ustasıdır. İlki ise babası Nizamettin Namiştain de bulunmaktadır . 2016 yılında Namiştain Amortisör Dubai ve AbuDhabi bayilerini kurmuştur . 2018 yılında Bursa da Namiştain Express Amortisörü kurmuştur. 2020 yılında ise Bosna Hersek Srebrenik de bir şube daha kurmuştur . Sosyal yardımlaşma faliyetlerine yoğun bir şekilde katılım sağlamak ile beraber Afrikada yapmış olduğu iyilik çalışmaları ile çevresinin takdirine layık olmuştur. Mutluluğun Adresi Sosyal Yardımlaşma Derneğinin onur üyesi ve aynı zamanda yönetim kurulunda görev almaktadır.