Büyük Fırsat! Hızlı bir şekilde diş teli fiyatınızı öğrenmek ister misiniz?

Yılın En Başarılı Kişisel Bakım Markası Seçilen ‘FE’nin Ödülünü Ahmet Ataş aldı.

Event Garden’da ‘Kadına Şiddete Hayır’ temasıyla düzenlenen “YILIN ULUSLARARASI MARKA ÖDÜLLERİ” töreni sahiplerini buldu. Ödül töreninde çeşitli kategorilerde ödüller verildi. Prestijli etkinliğin sunuculuğunu...

Event Garden’da ‘Kadına Şiddete Hayır’ temasıyla düzenlenen “YILIN ULUSLARARASI MARKA ÖDÜLLERİ” töreni sahiplerini buldu. Ödül töreninde çeşitli kategorilerde ödüller verildi. Prestijli etkinliğin sunuculuğunu ünlü isim Özge Ulusoy üstlendi.

‘Yılın Uluslararası Marka Ödülleri’ töreninde, ”FE” Yılın En Başarılı Kişisel Bakım Markası ödülünü kazandı. Ödül, Ataş A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Ataş’a verildi.
Türkiye’yi uluslararası arenada da yaptığı ihracatlarla temsil eden marka, manikür pedikür ürünleri, saç fırçaları ve tarakları, ağız bakım ürünleri, duş ürünleri gibi birçok çeşidi bünyesinde barındırıyor.

Markanın başarısını, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Ataş yaptıkları inovatif çalışmalara bağlayarak şu sözlerle açıkladı;

“Bizim başarımızın sırrı yeniliklere odaklanarak gelişimi sağlarken asla kaliteden ödün vermemek. Ayrıca başarının bir ekip işi olduğunu çok iyi biliyorum, bu ödülü almaktan çok mutluyum. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve bize güvenerek yıllardır bizi tercih eden tüm kullanıcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.